Toate stim ca nasterea aduce dupa sine urmari imediate corpului nostru. Pentru a ajuta la vindecarea in bune conditii a ranilor si a pastra o igiena optima, indiferent ca veti naste natural sau prin operatie cezariana, veti avea nevoie de chiloti postnatali pentru lauze, absorbante postnatale si aleze care sa va ajute.

Chiloti postnatali pentru lauze

Chilotii tip plasa au fost creati special pentru zilele petrecute de mama in spital. Au benzi elastice confortabile pentru talie si zona inghinala si mentin tamponul postnatal nemiscat.

Absorbante postnatale

Pentru ca sangerarile din primele 3-4 zile de dupa nastere sunt in general cele mai abundente, exista si absorbante specifice acestei perioade, realizate atat din materiale naturale, cat si sintetice.

Aleze (paturici absorbante)

Alezele sunt un „must have” pentru ca va vor ajuta in perioada de dupa nastere sa protejati lenjeria de pat in care dormiti, dar si pentru ca, cu ajutorul lor veti putea feri de micile accidente, suprafetele pe care va veti schimba bebelusul. In plus, sunt foarte utile pentru schimbatul scutecului bebelusului in spatiile publice sau cele straine casei dumneavoastra.

 Categorii: